Koncerti

Saznajte sve o koncertima !

Kazalište

Sve o predstavama !

Predavanja

Saznajte sve o predavanjima koja organiziramo za Vas!

Izložbe

Sve o izložbama!

Romantična prosidba na dugoselskom koncertu Mladena Grdovića

grd4Mladen Grdović održao je 4. ožujka koncert u Gradskoj sportskoj dvorani Dugo Selo.  Uz pratnju grupe Romantic popularni pjevač izveo je svoje najveće hitove poput „Evo mene moji ljudi“, „Sve za ljubav“, „Bacit ću mandolinu“, „Nije u šoldima sve“, „Oči boje lavande“… Također, na repertoaru su bile i pjesme sa zadnjeg studijskog albuma „Nek’ se čuje pisma s Jadrana“.

S Grdovićem se pjevalo uglas, nije moglo proći ni bez plesa. Osim pjesmom, zabavio je posjetitelje i šalama na vlastiti račun, a tijekom večeri bilo je i iznenađenja.

Na pozornici je „pala“ jedna romantična prosidba, Mihi i Marceli sve najbolje u budućem braku zaželjela je cijela dvorana. Među fanovima bio je Luka Nikolaš, učenik OŠ „Rugvica“, koji je zajedno s najdražim pjevačem otpjevao poznati hit „Crveni ferrari“. Luka je istu pjesmu izveo na dugoselskom 5. Anđelek festu, kao jedan od sudionika karaoke natjecanja. Dugoselska publika bila je zadovoljna ovim koncertom u organizaciji POU Dugo Selo i, kako se moglo čuti, uživala u dobroj dalmatinskoj fešti.

amš

 

grd1 grd4 grd5