Koncerti

Saznajte sve o koncertima !

Kazalište

Sve o predstavama !

Predavanja

Saznajte sve o predavanjima koja organiziramo za Vas!

Izložbe

Sve o izložbama!

macak u cizmama plakat noc kazalista1 REMETINEC PLAKAT 25 11 noc kazalista1

Pučko otvoreno učilište Dugo Selo uključuje se drugu godinu za redom u Europsku noć kazališta. Dugoselska kazališna publika moći će, u subotu 25. studenog u dvorani Preporod,  uživati u dvije predstave. Najmlađi ljubitelji kazališta mogu u 17 sati pogledati lutkarsku predstavu Mačak u čizmama. Bajku braće Grimm o snalažljivom mačku, na daske koje život znače postavlja Lutkarska scena  „Ivana Brlić Mažuranić“. Cijena karte je 20 kuna. U 20 sati gostuju poznati komičari Vid Balog i Davor Dretar Drele sa svojom Komedijom i pol Remetinec cabaret. Cijena karte je 30 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u Pučkom otvorenom učilištu Dugo Selo, Josipa Zorića 21a, tel.: 01/2753 419 i knjižari Denova, Josipa Zorića 23, tel.: 01/2775 500.

muškarci1Predstava u izvedbi izabranika muškoga roda bila je tražena i posjećena u nedjelju 29. listopada u Dugom Selu. Štoviše, kad se pročulo za tu „kazališnu repliku“ popularnoj predstavi „5žena.com“, u kojoj su žene dobrano „olajale“ svoje partnere, nije se tražila samo karta više, već dvije izvedbe u istome danu, na istome mjestu. Vrlo rijetko, gotovo nikada dugoselska publika ne traži izvedbu više, što govori o izuzetno dobrom rejtingu „hrvatskih Muškaraca.hr“, na kakvom bi im pozavidio svaki političar u HR.

štiklom u mozak m.perinić Page 1

Prvi i jedini tematski stand -up comedy show o muško -ženskim odnosima u regiji!  Pod voditeljskom palicom stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić, zadovoljstvo nam je predstaviti Vam prvi i jedini regionalni stand up comedy show o boljim & gorim polovicama! Uz Marijanu Perinić nastupaju još Zvonko Kožić, Denis Rajčić i Jadranko Glavačević.