Koncerti

Saznajte sve o koncertima !

Kazalište

Sve o predstavama !

Predavanja

Saznajte sve o predavanjima koja organiziramo za Vas!

Izložbe

Sve o izložbama!

U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo, odigrana je predstava za djecu „Vlak u snijegu“ 24. studenog. Roman Mate Lovraka na „daske koje život znače“ postavio je pulski teatar „Naranča“ što je ujedno i prvo kazališno uprizorenje omiljenog lektirnog naslova. Kako je poučna priča o zajedništvu i prijateljstvu izvedena više nego uspješno, vidjelo se i čulo po reakciji brojnih malih gledatelja koji su ispunili Dvoranu „Preporod“ do posljednjeg mjesta. 

noc kaz5Među 54 mjesta u Hrvatskoj koji su se ove godine, u rekordnom broju, prijavili za manifestaciju Noć kazališta 2018 – sudjelovalo je i Dugo Selo. Jubilarna 10. po redu Noć kazališta - u Dugom Selu se organizirala treću godinu za redom, a ove godine Pučko otvoreno učilište Dugo Selo pripremilo je program u kojem su prikazane dvije kazališne predstave – „Julijin balkon“ zagrebačkog Hit teatra i „Skupština“ varaždinskog Kerekesh teatra, obje pobudivši veliki interes.

VLAK U SNIJEGU PLAKAT

Predstava za djecu „Vlak u snijegu“ održat će se 24. studenoga s početkom u 17 sati u Dvorani „Preporod“. Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti kod organizatora predstave POU Dugo Selo, Josipa Zorića 21a, tel.: 01/2753 419 te u knjižari DeNova, Josipa Zorića 23, tel.: 01/2775 500.