Koncerti

Saznajte sve o koncertima !

Kazalište

Sve o predstavama !

Predavanja

Saznajte sve o predavanjima koja organiziramo za Vas!

Izložbe

Sve o izložbama!

Dođite na „Noć žena“ 10. ožujka: Romantična nedjeljna večer uz glazbeno poetski cabaret „Adam i ona“ i crvene ruže

NOC ZENA PLAKAT 2019

Pučko otvoreno učilište Dugo Selo i ove godine, povodom Dana žena, organizira „Noć žena“. Večer glazbe i romantike održat će se 10. ožujka. U Dvorani „Preporod“ odigrat će se glazbeno poetski cabaret „Adam i ona“ s početkom u 20 sati. Nakon predstave svi su pozvani u obližnji Caffe bar „Gold“ na mali domjenak. U ponudi će biti fini sirevi Obiteljske sirane Kusanovec koji će se sljubljivati s odličnim vinom. Također, bit će i slatkog iznenađenja...  Žene očekuje i prigodan dar – crvena ruža. Kao i lani, obavezan je crveni ruž za žene i leptir mašna za muškarce.

 

Stoga, ne propustite ovaj lijepi događaj u nadolazeću nedjelju. Autor cabareta „Adam i ona“ i glavni glumac je vrhunski vokal Adam Končić, na klaviru ga prati Oliver Belošević. Predstava je svojevrstan povratak u prošlost grada Zagreba u kojoj su na repertoaru pjesme nastale 30 – tih godina prošlog stoljeća, ljubavnu poeziju poznatih pjesnika, te priče i anegdote vezane na vječnu temu muško – ženskih odnosa.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna možete kupiti u Pučkom otvorenom učilištu Dugo Selo, tel. 01/2753 419 i knjižari Denova, tel. 01/2775 500. U cijenu ulaznice je uključena i besplatna konzumacija pića za žene u Caffe baru „Gold“.