Koncerti

Saznajte sve o koncertima !

Kazalište

Sve o predstavama !

Predavanja

Saznajte sve o predavanjima koja organiziramo za Vas!

Izložbe

Sve o izložbama!

Dugoselski fašnik 23. veljače u Kolodvorskoj ulici: Prijave do 17. veljače

fašnik web

Dječji fašnik je revijalnog tipa, sve grupe očekuju jednake prigodne nagrade (slatkiši). Veliki  Fašnik je natjecateljskog tipa. Nakon fašničke promenade i proglašenja pobjednika, slijedi fašnički ples i besplatna konzumacija jela i pića za sve maskirane sudionike.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane, male i velike, skupine koje su željne biti dio fašničke atmosfere, da se što prije prijave.

Prijave za Dugoselski fašnik traju do 17. veljače 2020. na urednistvo@dugoselska-kronika.hr  putem priložene prijavnice (u prilogu). 

Dječje fašničke skupine Turistička zajednica Grada Dugog Sela sufinancirat će s 500 kn po skupini, a minimalni broj djece u skupini je 15. Na sudjelovanje se pozivaju i djeca iz udruga, a TZ Dugo Selo će s 500 kuna sufinancirati po jednu dječju fašničku skupinu iz svake udruge. Minimalan broj djece skupini je 15.

Za odrasle fašničke skupine sufinanciranja nema, no njih očekuju atraktivne nagrade.

Pučko otvoreno učilište Dugo Selo poziva sve zainteresirane, male i velike, skupine koje su željne biti dio dugoselske fašničke atmosfere, da se što prije prijave organizatorima. Više informacija na broj telefona 01/2753-419 i 099/2399 400.