Koncerti

Saznajte sve o koncertima !

Kazalište

Sve o predstavama !

Predavanja

Saznajte sve o predavanjima koja organiziramo za Vas!

Izložbe

Sve o izložbama!

Održan 10. sajam rabljene dječje robice i 3. dugoselski crameraj

Pučko otvoreno učilište Dugo Selo je ustupivši svoj prostor i pomoć , po deseti put , zajedno sa dugoselskom udrugom „Mame iz bebe“ organizirao sajam rabljene dječje odjeće i 3. dugoselski crameraj. Udruga koja okuplja dugoselske mame organizira godišnje dva do tri sajma na kojem se po vrlo povoljnim i pristupačnim cijenama može pronaći dječja odjeća i obuća.
Svakim danom ima sve više upita građana o sudjelovanju na sajmu, i na žalost, zainteresirani za prodaju a koji nisu članovi udruge , mogu prodavati na sajmu samo u slučaju lijepog vremena, kada je za sajam predviđen vanjski prostor Pučkog otvorenog učilišta. 
Posjetitelji sajma su ove subote obnovili sezonsku garderobu za djecu po izuzetno povoljnim cijenama ( majice 5-10 kn, jakne 20-50 kn, hlače10-30 kn, cipele i čizmice 30-50 kn). Nadamo se da će ubuduće sajam rabljene dječje odjeće biti posjećeniji , na radost roditelja koji po pristupačnim cijenama mogu kupiti dobro očuvane a ponekad i nikad nošene komade odjeće i obuće, a prilika je to da se roditelji riješe odjeće i obuće koje su njihova djeca prestala nositi ili su prerasla.

crameraj1.jpg crameraj2.jpg