mjesec kulture 2019 letak web

Mjesec kulture Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo počinje 26. listopada rock koncertom Borisa Babarovića i grupe Cadillac. U bogatom program su izložbe i predstave. Prva po programu je predstava za djecu "Roda i lisac", a navečer hvaljena i nagrađivana komedija Štefice Fanjek "Štefek soldat" 27. listopada. 

igralište0„Baš je za sve generacije, ima za svakog ponešto, lijep je ovo uvod u Dugoselske jeseni“, čuli su se komentari na danas održanom drugom dijelu manifestacije „Za sve generacije“ kojom je i službeno otvoreno novouređeno igralište pored Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo. Nakon jučerašnjeg Kina na otvorenom, i današnji bogat program privukao je male i velike posjetitelje na ovaj prostor na kojem se, kako je kazao gradonačelnik Nenad Panian prilikom otvorenja, mogu održavati prigodne manifestacije bez zatvaranja prometa.

kino3Dugometražnim animiranim filmom "Tajni život kućnih ljubimaca 2" u petak, 13. rujna, na novouređenom prostoru ispred Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo započela je kulturno zabavna manifestacija "Za sve generacije" koja se nastavila i sutradan.

kuš1 kuš2

Pučko otvoreno učilište Dugo Selo i ove godine organizira niz kulturnih i zabavnih programa za one koji ljetne praznike provode u svome gradu. Ljetna pozornica bivšeg restorana „Športski“ i „Dvorana Preporod“ ugostit će kazališne i glazbene umjetnike u okviru manifestacije „Dugoselsko kulturno ljeto 2019.“ koju, uz Grad Dugo Selo, sufinancira i Zagrebačke županija.