Koncerti

Saznajte sve o koncertima !

Kazalište

Sve o predstavama !

Predavanja

Saznajte sve o predavanjima koja organiziramo za Vas!

Izložbe

Sve o izložbama!

kraljevic cuperko plakat 2020

Pučko otvoreno učilište Dugo Selo poziva sve male ljubitelje kazališta na predstavu „Kraljević Čuperko“ u subotu 25. siječnja u Dvoranu „Preporod“ s početkom u 11 sati. Karte po cijeni od 20 kuna možete kupiti u POU Dugo Selo i Foto Studiju Time.

IMG 20191222 WA0004Amaterska družina, koja djeluje u Projektu „Radost življenja“ - 54 plus izvela je 22. prosinca po drugi put svoju drugu predstavu „Pravo i pravica“, ostvarenu u tom programu. Odigrana je u dvorani „Preporod“. Autorica Štefica Fanjek radnju je smjestila u sudnicu. Živopisni likovi pred pravednim sucem iznose svoju obranu, a on im daje „pravo i pravicu“ vezano za ostavinsku raspravu, krađu i nesporazum oko „posudbe“ čižmi i škrlaka.

bozicni djedomobil plakat Bliži se Božić, najljepše doba godine, pokloni su zapakirani, a Djed Mraz i njegova pomagačica Božica kreću na put… Ali Djedomobil se pokvario… Kako će oni riješiti taj veliki problem i dostaviti sve darove pogledajte u nedjelju 22. prosinca u Dvorani „Preporod“ s početkom u 17 sati.