Koncerti

Saznajte sve o koncertima !

Kazalište

Sve o predstavama !

Predavanja

Saznajte sve o predavanjima koja organiziramo za Vas!

Izložbe

Sve o izložbama!

f7Nakon predstave za djecu, na red su došli i odrasli zaljubljenici u kazalište. Kazališni komad Scene Gorica „Zov divljine“ bio je drugi u bogatom programu Dugoselskog kulturnog ljeta koje je započelo 28. lipnja. Predstava prati četiri prijateljice, glume ih vrhunske Ines Bojanić, Hana Hegdušić, Mia Krajcar i Jasna Palić Picukarić, koje odlaze na izlet u šumu kako bi se u prirodi odmorile od svakodnevice.

dj7Predstavom za djecu „Tonka bontonka“ jučer je započelo Dugoselsko kulturno ljeto u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo. Edukativni i zabavni mjuzikl Scene Gorica pogledali su brojni mali ljubitelji kazališta ispunjavajući Dvoranu „Preporod“ smijehom i pljeskom. Kroz zgode pristojne djevojčice Tonke i njenog nestašnog prijatelja Stjepka podsjetili su se kako se ponašati po bontonu.

na proščenju

Zelinsko amatersko kazalište ZamKa, jedno od najboljih amaterskih kazališta, izvest će pred dugoselskom publikom sljedeće nedjelje 9.lipnja svoju višenagrađivanu predstavu "Na proščenju". Predstava će biti prikazana u dvorani Preporod s početkom u 20,00 sati. Cijena ulaznice je 20 kuna, a možete je kupiti u Pučkom otvorenom učilištu Dugo Selo te u Knjižari DeNova.