Koncerti

Saznajte sve o koncertima !

Kazalište

Sve o predstavama !

Predavanja

Saznajte sve o predavanjima koja organiziramo za Vas!

Izložbe

Sve o izložbama!

Hit predstava za djecu „Kraljević Čuperko“ u subotu 25. siječnja

kraljevic cuperko plakat 2020

Pučko otvoreno učilište Dugo Selo poziva sve male ljubitelje kazališta na predstavu „Kraljević Čuperko“ u subotu 25. siječnja u Dvoranu „Preporod“ s početkom u 11 sati. Karte po cijeni od 20 kuna možete kupiti u POU Dugo Selo i Foto Studiju Time.

Hit predstava Kazališta Smješko nastala je prema motivima bajke Charlesa Perraulta, režiju potpisuje Frana Marija Vranković, a igraju Mia Krajcar, Selma Mehić i Mladen Kovačić.

Princeze blizanke Sofija i Kalista ne mogu se više razlikovati jedna od druge. Sofija, čije ime dolazi od grčkog „mudrost“, obožava učiti i ne mari za izgled, pa ju neki smatraju ružnom. Kalista, kojoj ime dolazi od grčkog „najljepša“ odgovara svome imenu. Razigrana je, dekoncentrirana i nespretna, zbog čega ju svi doživljavaju glupom. Kalisti, u nastojanju da postane pametna, pomaže princ Riquet, poznatiji kao kraljević Čuperko. On ima jednu nogu kraću od druge, zbog čega ga druga djeca često zadirkuju.

Kako će se zavrzlame dviju blizanki i kraljevića Čuperka odmotati, saznajte u našoj najnovijoj veseloj i razigranoj predstavi nastaloj prema motivima istoimene bajke Charlesa Perraulta.


Uzrast 3+

Trajanje: 45 minuta