Koncerti

Saznajte sve o koncertima !

Kazalište

Sve o predstavama !

Predavanja

Saznajte sve o predavanjima koja organiziramo za Vas!

Izložbe

Sve o izložbama!

Tečaj kreativnog pisanja

RKP Pisem ti KRATKU pricu 2019

Kratka priča je forma pisanja koja i nije tako jednostavna kako bi na prvu pomislili ali je sve popularnija kod pisaca i čitatelja. Ukoliko ste vi jedan od tih kojima je izazov pisanje na taj način pozivamo vas na upis radionice pisanja kratke priče „Pišem ti KRATKU priču“ . Polaznici će imati priliku saznati što je kratka priča, koji su joj glavni sastojci i što je najbitnije kako je dobro zamijesiti i ispeći.

Bit će tu pisanja i čitanja, razgovora o napisanom i pročitanom, konstruktivnih kritika i povratnih informacija i na kraju priča koje postaju sve bolje i bolje.Voditeljica je spisateljica Vladimira Becić a radionica se održava u Pučkom otvorenom učilištu Dugo Selo.

O voditeljici ukratko :

Vladimira Becić (1971.Zadar ) nakon završenog studija psihologije radi kao savjetnik za vojnu psihologiju u Ministarstvu obrane RH. Dosad je objavila preko pedesetak kratkih priča u raznim publikacijama ( Ubiqu, Sferakonskim , u zbirci GONG-a, Festivala fantastične književnosti i ostalima). Pohađala je radionice pisanje kreativnog pisanja.

Roman „Orsia „ je objavljen 2013. ( Algoritam) a roman u pričama „Početna nit“ u izdanju Gradske knjižnice Dugo Selo moći ćete uskoro nabaviti na samoj promociji .Roman „Kuća slomljenih lutaka ( potpora Ministarstva kulture 2016.) i zbirka priča „Ključna riječ „( potpora Ministarstva kulture 2017.) su u pripremi. ( Hangar 7 ).

Više informacija : www.vladimira-becic.com

Radionica počinje : 18.ožujka 2019.

Termin : ponedjeljkom od 18,30 – 20,30

Fond sati : 26

Cijena : 950 kn

Radionicu organizira Udruga Nova stranica Zagreb.

Info : novastranica1@gmail.com ; 0959981900