Koncerti

Saznajte sve o koncertima !

Kazalište

Sve o predstavama !

Predavanja

Saznajte sve o predavanjima koja organiziramo za Vas!

Izložbe

Sve o izložbama!

f5Djeca iz Dječjeg vrtića Dugo Selo posjetila su danas Pučko otvoreno učilište Dugo Selo kako bi razgledala izložbu slika i keramike polaznika projekta Radost življenja 54+, EU projekta Grada Dugog Sela čiji su partneri KUD „Preporod“ i POU. Najmlađim ljubiteljima umjetnosti djela su se jako svidjela, a pokazali su zavidno znanje o pojedinim motivima poput simbola Dugog Sela sv. Martina i stare crkve na Martin bregu.

noć12I ove godine Dugo Selo, odnosno Pučko otvoreno učilište Dugo Selo se pridružilo brojnim hrvatskim muzejskim i kulturnim institucijama koje su pod patronatom Hrvatskog muzejskog društva organizirale NOĆ MUZEJA.

noc muzeja plakat 2019

Diljem Hrvatske u petak 1. veljače održat će se Noć muzeja, u organizaciji Hrvatskog muzejskog društva u suradnji s brojnim hrvatskim muzejima i drugim baštinskim institucijama.  Ovogodišnja tema je:  MUZEJI – INOVACIJE I DIGITALNA BUDUĆNOST. Šestu godinu za redom, pridružuje se i Pučko otvoreno učilište Dugo Selo s izložbama pod nazivom „Suvremeni prikaz umjetničkih djela“.