Koncerti

Saznajte sve o koncertima !

Kazalište

Sve o predstavama !

Predavanja

Saznajte sve o predavanjima koja organiziramo za Vas!

Izložbe

Sve o izložbama!

NOĆ MUZEJA 2019. u Dugom Selu 1. veljače: Izložbe pod nazivom „Suvremeni prikaz umjetničkih djela“

noc muzeja plakat 2019

Diljem Hrvatske u petak 1. veljače održat će se Noć muzeja, u organizaciji Hrvatskog muzejskog društva u suradnji s brojnim hrvatskim muzejima i drugim baštinskim institucijama.  Ovogodišnja tema je:  MUZEJI – INOVACIJE I DIGITALNA BUDUĆNOST. Šestu godinu za redom, pridružuje se i Pučko otvoreno učilište Dugo Selo s izložbama pod nazivom „Suvremeni prikaz umjetničkih djela“.

Dugoselska Noć muzeja odvijat će se na dvije lokacije. Otvorenje je u 18 sati Maloj galeriji, (Kolodvorska 3) gdje će posjetitelji moći razgledati umjetnička djela iz bogatog fundusa POU-a u virtualnoj galeriji. U glazbenom programu nastupit će Glazbena škola Dugo Selo.

Od 20 sati, u izložbenom prostoru „Martinus“ (J.Zorića 17/3 kat) mogu se razgledati djela u tehnici litografije. Postav čine originali i njihove interpretacije isprintane 3 D printerom, koje će uz pomoć svjetlosti, ponuditi promatraču drugačiju percepciju motiva. Za glazbene trenutke pobrinut će se ŽVS„Koledarice“ KUD-a „Preporod“ i zbor učitelja OŠ Josipa Zorića i „Ivan Benković“.